Briefpapier & Envelopsets

Wilt u papier- en envelopsets ontwikkelen, voorzien van eigen logo, inlay en aantrekkelijk verpakt? Kies voor een solide partner die snel kan leveren en flexibel inspringt op uw wensen. Inspiratie nodig of moeten uw ideeën verder uitwerkt worden? Onze designafdeling staat voor u klaar. In een goede samenwerking ontstaat een product met allure. Daarmee onderscheidt u zich in de markt! Het product wordt uitgevoerd conform uw wensen en eisen. Wij zorgen ervoor dat het product zo de winkel in kan. En als u hulp nodig heeft bij de presentatie, dan zorgen wij voor de juiste display.

Eerlijk product

Wij zijn ISO- en FSC® gecertificeerd. Alleen FSC®-gecertificeerde bedrijven mogen het FSC®-label op een product plaatsen en kunnen een product met een FSC®-claim verkopen.

Snail mail

Wilt u profiteren van de snail mail rage? Alles wat met de post verstuurd kan worden is snail mail. De groep snail mailers groeit snel. Ze zijn er over de hele wereld. Wij helpen u met het samenstellen van leuke en originele papier- en envelopsets. De sets produceren wij in eigen huis.

Meer informatie?

Wilt u weten wat Papicolor Internationa,l B.V. voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact op met één van onze mensen voor deskundig advies: +31 (0) 318 53 17 17. Of mail: info@papicolor.nl.