Gekleurd karton 160 tot 350 gr/m2

Papicolor International B.V. heeft een uitgebreid assortiment kwalitatief hoogwaardige kartonsoorten op voorraad. In veel kleuren, uitvoeringen en diktes. Het karton is uitermate geschikt voor de productie van speciale verpakkingen, doosjes of bijvoorbeeld een omslagmap. Wij bieden karton met watermerk, transparant karton met een exclusieve uitstraling, gemarmerd karton, gerecycled karton en karton met een parelmoer finish of hoogglans effect. Onze kartonsoorten zorgen voor de juiste uitstraling van uw productidee. De mogelijkheden zijn oneindig. Al onze producten worden met de hoogst mogelijke zorg vervaardigd en wij kunnen uiterst snel leveren. Bovendien verpakken wij de producten zoals u dat wilt, voorzien van uw logo en inlay.

Monsterboek

Wilt u op ideeën komen of wilt u weten en voelen welke kartonsoorten wij in onze collectie hebben? Vraag dan ons monsterboek (Colourswatch) aan. In de luxe uitgevoerde map zijn naast alle papiersoorten de kartonsoorten overzichtelijk gerangschikt. Met deze map krijgt u een uitstekende indruk van kleuren, kwaliteiten en kartondiktes. Bijna 98 procent van onze kartonsoorten is FSC®-gecertificeerd! Daarmee bent u verzekerd van een verantwoorde kartonproductie. Heeft u de Colourswatch van ons ontvangen, dan zorgen wij ervoor dat u deze up-to-date kunt houden.

Kleurenoverzicht

Bekijk ons actuele kleurenoverzicht.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze basiscollectie karton? Of hoe wij u kunnen helpen aan prachtige producten van karton aantrekkelijk verpakt volgens uw huisstijlrichtlijnen? Of wilt u de Colourswatch aanvragen? Neem contact op met één van onze mensen voor deskundig advies: +31 (0) 318 53 17 17. Of mail: info@papicolor.nl.