Full service

Papicolor International B.V. gaat verder dan het snijden, vouwen, rillen en pregen van gekleurd papier. Wij bieden een slim full service concept. Daarmee krijgen uw stationery producten extra allure. De producten kunnen zo de winkel in. Weet u niet hoe u het eigen papierproduct het best kunt presenteren? Wij helpen u graag met een mooie verpakking, de juiste display of het introduceren van de collectie.

Inspirerend

Bent u op zoek naar een nieuw papieridee? Onze mensen werken met de nieuwste trends. Bij ons vindt u inspiratie. Daarnaast helpen onze accountmanagers en designers met het perfectioneren van uw productidee.

Eerlijk

Wij verkopen alleen eerlijke producten. In de dagelijkse bedrijfsvoering maken we gebruik van milieuvriendelijke mogelijkheden en ondersteunen op structurele basis initiatieven die goed zijn voor mens en milieu. Naast ISO zijn wij FSC®-gecertificeerd. Deze laatste certificering geeft u de zekerheid dat de grondstof voor een product daadwerkelijk afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Alleen FSC®-gecertificeerde bedrijven mogen het FSC®-label op een product plaatsen en kunnen een product met FSC®-claim verkopen.

Snel en flexibel

Er ligt veel papier bij ons op voorraad, in verschillende kleuren en diktes. Ons machinepark is compleet. We maken onze eigen enveloppen en drukken alles zelf. Kortom; we hebben alle technieken in huis om het volledige product te leveren. Die veelzijdige productiemogelijkheden zorgen voor meer snelheid en flexibiliteit. Zijn er handmatige bewerkingen nodig voor het verpakken van uw producten? Dat lossen we op met ons team van tweehonderd thuiswerkers. Ze staan voor u klaar.

Logistiek

Voor optimale voorraadbeheersing kunt u uw producten opslaan in ons magazijn. U kiest het moment voor uitlevering en wij leveren precies op tijd volgens het Just In Time (JIT) principe. Natuurlijk wordt u op tijd geïnformeerd over voorraadposities, orderstatus en leveringen.