Workflow & Aanleveren

Uw private label producten worden voorzien van uw eigen logo en inlay. Op basis van de bestanden die u aanlevert, gaan wij voor u aan de slag.

Hoe aanleveren?

Is uw PDF-bestand kleiner dan 5Mb? Stuur het dan per mail naar uw accountmanager. Zijn de bestanden groter dan 5 Mb? Dan kunt u ze op een CD of DVD branden. Ook kunt u de bestanden uploaden via Wetransfer. Of vraag om een FTP-uploadcode.

Technische specificaties

Om uw bestand correct en snel te kunnen verwerken, moet het aan bepaalde voorwaarden voldoen. Deze aanleverspecificaties kunt u nalezen in het bestand digitale aanleverspecificaties. Heeft u vragen? Dan helpen wij u graag.

PDF-workflow

Voor een optimaal eindresultaat werkt Papicolor International B.V. met een PDF-workflow. Direct na ontvangst van uw PDF-bestand controleren onze mensen het op kleur- en fontgebruik. Zien wij onvolkomenheden? Dan vindt er een snelle terugkoppeling plaats zodat u de bestanden kunt aanpassen.

Online opmaak

Met standaard templates kunt u uw inlays en opleggers online vervaardigen. Omdat het design voor u is vastgelegd, kunt u met dit opmaakprogramma uw huisstijl nog gemakkelijker bewaken.

Heeft u vragen? Bel ons +31 (0)318 53 17 17 of mail info@papicolor.nl