Enveloppen

Papicolor International B.V. produceert haar eigen enveloppen van de speciale papiersoorten uit de Colourswatch. Ook kunnen we enveloppen nabedrukken of plano vooraf bedrukken. Wij richten ons vooral op speciale producties in zowel grote als kleine oplages.

Enveloppenproductie

Klantspecifieke binnendruk of zijdevoering (een uiterst dunne papiersoort van 30 gr/m2) die de binnendruk vervangt, behoren tot de mogelijkheden. Wilt u de envelop voorzien van een venster met een afwijkende vorm? Ook dat is mogelijk. Wij produceren de meest opvallende, bijzondere enveloppen in iedere kwaliteit met elke bedrukking. Zelfs aflopend is mogelijk. Zulke opdrachten realiseren we in combinatie met onze vellendrukkerij. En wilt u een envelop met nog meer exclusiviteit? Kies dan voor een preeg. Uw tekst of logo kan verhoogd of verdiept weergegeven worden op de sluiting van de envelop.

Basiscollectie enveloppen

Onze grote basiscollectie enveloppen zal u verrassen. We bieden zeer veel kleuren en formaten en kunnen snel leveren. We zijn gecertificeerd volgens ISO en FSC®. Wij kiezen bewust voor kwaliteit en eerlijke producten. Wilt u meer weten over onze basiscollectie enveloppen? Wij sturen u graag onze actuele brochure.

Meer informatie

Neem contact op met één van onze mensen voor deskundig advies: +31 (0) 318 53 17 17  of mail naar: info@papicolor.nl.