Over ons

Al meer dan honderd jaar is onze organisatie actief in de grafische- en papierverwerkende sector. Papicolor International is lange tijd een echt familiebedrijf geweest. In 2006 is het bedrijf overgenomen door de toenmalige directie vertegenwoordigd in de Epaper Group; een perfecte mix van deskundigheid, passie en enthousiasme.

Platte organisatie

De directie begeeft zich dagelijks op de werkvloer. Ieder heeft zijn eigen deskundigheid. Hierdoor ontstaan korte communicatielijnen die de snelheid en de flexibiliteit binnen de organisatie vergroten. De persoonlijke betrokkenheid en enorme kennis van de branche en organisatie zorgen voor stabiliteit en continuïteit.

Persoonlijke benadering

De persoonlijke benadering, slagvaardigheid en leverbetrouwbaarheid stellen onze klanten erg op prijs. Met een gezonde dosis Nederlandse werkmentaliteit maken we mooie producten die voldoen aan de wensen en behoeften van onze klanten.

Eerlijk product

Wij verkopen alleen eerlijke producten. In de dagelijkse bedrijfsvoering maken we gebruik van milieuvriendelijke mogelijkheden en ondersteunen op structurele basis initiatieven die goed zijn voor mens en milieu. Bovendien zijn wij ISO- en FSC®-gecertificeerd. Alleen FSC®-gecertificeerde bedrijven mogen het FSC®-label op een product plaatsen en kunnen een product met een FSC®-claim verkopen.

Beurzen

Vanzelfsprekend kunt u ons vinden op de toonaangevende beurzen in Europa zoals Paperworld in Frankfurt en de London Stationery show. Wij vinden het fijn u daar te ontmoeten en wisselen graag ideeën en meningen met u uit.

Meer informatie?

Wilt u weten wat Papicolor International voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact op met één van onze mensen voor deskundig advies: +31 (0) 315 65 96 19. Of mail: info@papicolor.nl.